i walk the line.

hiih trevligt nu när hela julfirandet är över. Kikar nu på pirates of the caribbean, johnny depp är ju sjuukt snygg och jag älskar hur hans spela jack sparrow, lovar att ingen kan göra det bättre!

Så blir lite mellandagsreashopping imorn då. Satsar på ett par lacktights, svart ögonskugga och en mascara. Ush jag hatar att köpa smink, känns som om man slösar pengar. Sen tror jag att jag kommer komma hem med en massor med annat. Så vi får väl se vad det blir.
Ska träffa thompa också!, gud jag har inte sett honom på tre veckor, o herregud. jävlar han måste ju vara neger och ha en massa bilder att visa mig. underbart!

see ya!

nej nu vill jag dansa!


vi önskar er en... jul.

Ahahahha! tanken slog mig inte förrän nu, det är julafton om 2 dagar. Inte imorn, men i övermorgon.
I övermorgon så firar jag min för första gången i mitt liv, en julafton - som är till för hela släkten, familjen, vännerna - en julafton utan båda mina föräldrar. Känns lite, tråkigt sådär. Dom är vänner, dom skulle kunna fira tillsammans. Men iom att mamma har Tony så blir allt lite mer komplicerat.

Nu väntar jag bara tills dagen ska bli imorgon, då två av mina absoluta favoriter kommer hem. 

PUUUUUUUUUUSSSSSSS

my HAIR.

Hon typ, klippte av mig allt hår!
 


 
POSAAAR'N.

tänk om...?

Det blev en kupolendag idag igen. Den här gången följde amanda med och hela brödarskapet. Hittade julklappar åt hela högen och jag har tom pengar kvar, känns som en bra dag för julklappar.
Till mig själv lyckades jag köpa ett svart nagellack. Funderade på en svart ögonskugga också men det får bli efter jul.
Har också spanat in den svarta hatten och lacktightsen som jag ska köpa efter jul också, blir nais.

Så snart bäre av till klippning. Dock har jag ingen aning om hur jag ska klippa mig men det blir det vanliga, Uppklippt-snygga till luggen - spara så mycket på längden som möjligt. yep.

nu ska jag tugga i mig lite mat.
PUSS

sov gott.

nu äre läggdags, klockan är veeeeeeldigt mycket.

gonatt!

axelvaddar och fransvästar, wtf!?


alltså, överallt får jag se folk som bär runt på västar med knälånga fransar nertill, vad tänker de med?
Jag och amanda var ju till falun förra lördagen, och vi var in på JC och fick en Vecorevyntidning. I den hade Elin Kling på sig en paljettbody med knälånga fransar till. wtf tänkte vi, ska inte hon vara sveriges modefreak?
Sen det här med axelvaddar, never sa jag då när jag såg ett inslag om det på Tvn för ett tag sen. och det sjuka är ju att nu, typ 4-5 månader senare snackar de fortfarande om axelvaddar på tvn. ?




fejkad simhoppare vs. hippies.

teckning




     blyerts           med svart kulspetspenna

orginalbilden! (www.deviantart.com)

Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut



Efter några timmars bloggfixande så nu
har jag nått ett resultat jag är nöjd med.
Jag vet inte hur många olika
bakgrundsbilder jag testat,
så nu jäklar har jag skaffat
mig en helsikes massa fina bilder.

Det är de bilder som är i lite
 gammalt 60talstuk som är snyggast.
Där det händer grejer.
Bilder där modellen bara står på en
sten med havet i bakgrunden med den typiska båda-händerna-i-midjan-och-skjut-ihop-axlarna-mot-ansiktet-posen är bara såååå uttjatad. Naej,skare va fina modebilder skare va bilder där ingenting står still.
 Det ska hända nåt.

Jag har funderat lite. Lite på det här vad man ska göra efter gymnasiet. Om vi säger att jag nu får mitt drömjobb som modefotograf. Vad skulle jag fota mest i för omgivningar? hur kommer JAG att bli att jobba med? vad händer sen?
"One day you in, and the next day your out" som Heidi Klum säger i Project Runway, tänk om det blir så?.
Egentligen ska man ju inte sitta och begrunda sin framtid. Man ska egentligen bara gå dit näsan pekar, och fan ta den som står ivägen.

Btw, så lär jag kila ner till min mamma nu. fuck.

when you kissed me at newyearseve

Vad? Vem? Vart? hahaha, så många frågor men inga svar! frågade alldeles nyss pappa om jag skulle få anordna ett nyårsparty, men icke då. För att jag har ju redan haft fest, WHAT? ååååh ibland får jag psykbrytet på föräldrar. 

Blev lite kupolen idag också, hittade en julklapp till thompa och saltvatten-spray till mig själv, sen ett halsband med ett stjärnskott. Trevligt, blir väl bild på den senare, har kameran här men inget halsband. Det ligger fortfarande i påsen hos mor. 
Jag hatar att inte ha pengar. Helt seriöst så HATAR jag att gå på kupolen utan pengar, för det är alltid så att jag hittar massor med snyggt då. Jag såg bla. en sjuuukt snygg skinnklänning, en satinkjol, grymt snygga lackpumps med mockadekorer bak (som jag faktiskt tror att lillebror tänker köpa till mig hihih ) kostar bara 170:- så det e nais. Jag såg också en grymt snygg tröja med extremt bred hals och med en bild på den där Färgglada tv-grejen som syns på tvn när det inte går nåt program. OMFG. jag hatar mitt liv.

Imorn blire att ge sig av emot expert och smöra in sig, jag har nämnligen hört att de ska ha expanderat sitt arbete runt foto och framkallning. så wtf, worth a try.
Jag har btw bessat klänningen från asos nu, fick den för 130:- billigare än den egenligen var. nais.

 

puss o knull.


Fairytale of new york.

mm, det är gott med frukost såhär på morgonen. Rödbetsallad är en riktig hit, kanske för greta också, iom att hon står med tassarna på mitt lår och sträcker sig med ena efter min macka? ja, jag har alltid tyckat att greta är en väldigt human katt.
Är påväg till träning iallafall, sen bär det av till kupolen! ska höras lite med bea också får vi se om det blir lite mys med henne ikväll.

Lyssnar på The Pogues - fairytale of new york, lätt bästa jul-låten!

nerd?




t.a



kom hem nu, jag saknar dig! <3

vi plockar in lite nytt.


en liten väska, dock är bandet för kort för att hängas över axeln, men det är lätt fixat!



Grått linne med djup rygg och nitar fram, hm.



röd axelbandsväska som jag fick av mikaela! sötnows.


taste of yesterday



jamen kolla! här kom den!
Brills, gina.
blommig sjal, farmor.
kofta, mammas gamla.
jeans, levi's.
klocka, secondhand.


bara tills vidare.

jag måste rusa nu! och jag hann inte byta tillbaka till den svarta färgen på länkarna till vänster. men det fixas garanterat framåt eftermiddagen!

hare !

i sung about you once now.



får en att tänka lite sommar nu när snön ramlar från himlen!

kom nu jag är kroniskt låg.

fyra dagar, hahah gyra fucking töntiga dagar. Jag kryper mot nedergång... eller inte.

Trevlig dag i plugget idag, både lucia och lussebullar och lite julpyssel och sånt. Pratade lite med viktor och emil påväg hem, trevliga killar.
Kommer hem och inser att jag har tomt hus ikväll hos pappa, så att dra dit lite brudar är ju definitivt inte fel, jag saknar dem alldeles för mycket! så vi får se om jag ringer och hör.
Så imorn då, Falun med amandaaa! blir o shoppa lite julklappar till alla nära och kära.
och vi träffas alldeles alldeles på TOK för sällan ! det här är sjukt och får inte fortsätta, jävla telefon har pajat så det går itne att ringa för jag hör nada. Men ring på mobilen, d funkar.


Let me sign.

Hihih jag har drabbats av den dåliga jag-går-media-och-jag-skolkar-nästan-från-varje-lektion-sjukan som man får här. Okej, inte varje lektion, men oftare än vad jag brukade göra. Inge bra.
Fast egentligen skulle ju jag och mikaela ändå bara kunna vara med på lektionen i 40 min, och den är 1,5 tim för att vi ska vara med på lucian. Trevligt med lite tomtar och fina ljus.

pössss


grr Mr Robert P.















det är ju otroligt hur mycket perfektion som kan fyllas i en enda människa.

can i buy you something?


... men vi kommer alla bli gamla.







my thought's you cant decode

happ. Ännu en dag över skulle man väl kunna säga. Onsdagar, veckodagarnas mitt, hälften gjort - hälften kvar. Exakt 2 veckor till julafton och exakt 1 vecka och 6 dagar kvar till thompa är i sverige igen. Det är lite så att det inte finns någon mening att gå på bussen längre om morgonarna, eller gå till matsalen i skolan. Inte ens lägga sig på kuddanra i entrén. Nej det känns inte som om jag har lust till någonting när han inte är här. Och jag hatar den känslan. Jag verkligen är livrädd för att bli beroende av en enda människa. GUD! jag som alltid brukar vara så glad och bara lyssnar på mysiga skrattlåtar, eller partymusik så det dundrar i högtalarna. men jag sitter istället hemma nu för tiden och läser en sorglig kärleksroman och lyssnar på tråkiga depplåtar. WTF JAG BEHÖVER HA SJUKT KUL ISTÄLLET! damp.

Jaja, nu försöker vi oss på att göra resten av inlägget lite mer, glatt.
Jag satt på bussen hem, och en kvinna skulle kliva på med sin rullator/rollator...? aja, men hon orkar den inte och jag ser på henne hur besvärad hon blir, så en man kliver snabbt fram och hjälper henne, och hon blir genast mycket gladare igen. Och då tänkte jag, varför går vi runt helt ouppmärksamma på allt runtomkring? vi kan ju ge folk så mycket glädje av bara ett litet hej liksom. Tänk! dom kanske har haft väääärsta deppdan, typ ungarna är på dåligt humör, julen är påväg och de kanske har dåligt med pengar, morsan kanske har hamnat på sjukan eller de insåg precis att fan, jag glömde tamed påsen med mat till grannen som jag lovat. Osså ba råkar man kila förbi dem och säga "hej" då kanske de blir lite gladare. vad vet jag? bara ett konstaterande.


06.51

trevligt. Jag hatar morgonar. Jag tycker inte om kvällarna heller för den delen. Varför måste vi egentligen sova? när man inte kan sova blir man ju helt knäpp dagen efter, och om man vaknar och inte har någon frukost, ja då blire ännu värre.

Jag har nu läst ut en helt underbar, spännande, kärlekskrankad och isigt skräckig bok. "Om jag kunde drömma". Herregud det är ju så att man blir förälskad i Edward själv. Det sjuka är ju att det märks att boken är skriven av en kvinna, för sådana män/killar finns inte, det är bara kvinnofantasi att dom ska dyka upp i dörren varje morgon och fråga om man vill ha skjuts till skolan, dock är ju Edward vampyr och sover inte om nätterna, men då sitter han i Bellas rum och ser på henne när hon sover. Jadu, det är otroligt nervpirrande och irriterande när man sen stänger boken och inser att fan, sånt existerar inte.

Det blev heller ingen träning igårkväll pga förskylning.

Och min buss går 07.05 och klockan är 06.56 så vafan gör jag här?

the first step in slow motion.

Happ! nu har han farit! eller ja, inte riktigt än. Kl 07.00 lämnar han sverige och kommer inte hem förrän dan före julafton. Jag kommer verkligen att sakna honom. Men men, han är väl inte borta i all evighet om vi ska se det från den ljusa sidan. Men grejen är ju att det är sjuuuuukt  jobbigt! så detta blir två veckor i slow-motion.

Sen tänkte jag på en annan sak när jag promenerade ner från pappa alldeles för ett tag sen. Det här med hur man kan känna sig så hemma på ett ställe när man bara bott här i 3 år. Det här med att man vet precis vart man ska gå, nästan så att man kan blunda, man har gått på samma gata så pass många gånger, man har sett samma saker nästan varje dag. Man nästan flyttar ihop med hela stan när man flyttar till ett nytt ställe.
Det är verkligen något med att gå i mitten av gatorna på kvällarna, när ingen annan är ute. När man får känslan av att det bara är man själv i hela världen som går på den gatan just då. Det är helt underbart att känna att man nästan kan göra vad man vill utan att någon ser. Haha det är lite som brittan säger  "Det är väl bara så att jag älskar känslan av att vara påväg någonstans."

california's burning

Jamen det vart en trevlig eftermiddag hos emelie igår då! mycket pepparkakor men tyvärr inge knäck eller ischoklad, tråkigt. Men men! lite snöbollskrig varte tom. gud vad jag saknar dom brudarna alltså, det gör ont när man tänker på hur mycket tid vi hade med varandra i nian. Tråkigt när man sen inser att man inte går i samma skola längre och itne träffas varje dag.

Haha sen senare på kvällen får man ett samtal av Krille dahlman! inte lite onykter ringer han mig och frågar vart skohornet är och varför sötoskar springer ifrån honom. hahaha det blev riktigt svårt att sluta skratta när jag pratade med honom alltså!

.. och som grädden på mosen avslutar vi detta inlägg med att tillägga att jag snart har fotbollsträning och att jag efter det ska hem till thomas. wunderbart. Och att Augustana är ett grymt band.

nyårsblåsan ska krönas.

 den här äsklingen hare jag köpt till nyår om jag hade 1,500 men dock har jag ju inte det.
Så det får bli den här, uppskattad av my love och definitivt mig. Är inte sååå nyår men wtf..

arbetsskada whattafack?!

det finns en hake med att gå media. man blir OTROLIGT ARBETSSKADAD. det är helt sjukt! jag lägger märke till småfel i reklamer, vilka texter som inte passar in vart, färger, storlek. Dåligt koncept, till vem? det är sjukt!
sen även hur otroligt frustrerad man blir när datorn inte startar, när man glömt sitt USB någonstans (där i finns mitt liv kan jag ju bara säga ) sen när man gör headers i paint så pixlar bilderna sönder och man inte fattar varför! typ som det har blivit på min nu då... Det blir ofta så att jag får lite nya idéer när jag inte har photoshop.
Så det blir väl att sitta på skolan och göra om den nya headern till en ännu nyare. btw. gud vad jag tjatar om headers.

sen iallafall, så åker jag hem till Emelie för lite bakning med tjejerna! blr både knäck, ischoklad och massa annat! får se om det blir lite marsipangrisar också.

sitter också med rakbena i håret. Det här med rakbena är väldigt specielt tycker jag. rakbena kan verkligen inte vem som helst ha och därför bör man ta en rejäl funderare på om man verkligen passar i det. För grejen är ju att herregud det är ju sjuuukt snyggt! men man vill ju sen inte se dum ut. Visst, nu kommer tjatet om att man inte ska bry sig om vad andra tycker utan ha det man själv tycker är snyggt. Men liiiite påverkad av omgivningen måste man ju bli.
Så nu sitter jag här och tar mig en riktig funderare på om jag verkligen passar i det. I somras tyckte jag att jag passade gryymt bra i det. Kan vara den bruna hudfärgen eller det saltvattniga håret som gjorde det. ingen aning. men nu är jag iallafall väldigt skeptisk.

PYSS

Something between the burning shade and the faded light

lite trasig tröja från en loppis nånstans, en kjol från indiska och bälte från min gamla farmor. treivligt. sen converse till det, och svarta strumpbyxor.


det här med kläder, det är ju en annan femma.



har lite av vad vissa kallar beslutsångest.
lite till nyår sådär vill man ju ha en
schyrrans blåsa att glida runt i,
spilla lite på och dansa lite i.

lutar åt fyran. helt klart,
men jag behöver en smäll
på käften för att komma i
 rätt balans
,
så hjälp mig!


RSS 2.0