skyway avenue

sitter här med we the kings i lurarna och käkar frukost!
ikväll blire Borlänge för min del. Blir partey med krille! trävligt, bea - äru på?

just my fucking luck



Vilken trevlig dag jag haft idag idag idag.
Den började med att jag kliver upp vid 11, käkar superfrukost! med fullkorn och allt annat sånt "bra och nyttigt". ( töntigt, yesssss) fortsatte sen med att jag ringer runt till typ 30 olika företag för att få en personlig sponsor till fotbollen. Det slutar dock med att 20 inte svarar, 5 säger att jag ska ringa igen på måndag, 3 st säger att de inte sponsrar och 2 st att de inte har pengar till att sponsra. Har jag otur eller vad!?

Sen iallafall, mötte jag amanda på stan för att åka och sola. Sedan gick vi och hälsade på mamma, köpte godis och gick sedan hem igen. Och efter det bar det av till ida där vi umgicks lite framför hockeyn med Emelie och viktor, Gran och Jocke, Denise och ida. SuperB!

Sitter nu här och ångrar mig för mitt godisköpande. fuck. har 130 :- kvar. ILLA!? Meeeeen iom att jag ska försöka hålla godisköpandet nere och inte köpa massa tidningar och sheit. Ja då borde det ju hålla.


vad ska det bli av mig?

Jag vet inte... Helt ärligt så undrar jag om jag kommer att klara mig i vuxenlivet! Efter gymnasiet liksom. Aldrig att jag bor hemma då. Då drar jag till Götet, absolut. Götet blire!
Men där då? hur fan ska jag försörja mig? pengarna, redan nu gör jag av med dem samma dag jag får dem.
Idag till exempel. Jag fick mina pengar översatta på kontot kl .. 10.00 ungefär. Jag drar med far och lillebror till kupolen och lite second hand. Visst, jag kommer hem med ett par gråa jeans, svarta tights med dragkedja, foundation, en blå sammetskavaj och en väska. MEN.. ( där kom det ) men, över har jag ca. 200:- !!??
jag vette fän hur det ska gå alltså. MEN, jag har gjort det förr och kan göra det igen. Leva på NOTHING.

hoppas alla vet hur ett par svarta tights ser ut, och en foundation. Onödigt att ta kort på liksom..

lite bilder på all the sheit från idag



väskan 15 :-



(ursäkta den skitiga spegeln)
Kavajen kostade iallafal 40:- ! mycket najs.



(De ser blåa ut på bilden, är egentligen mörkt gråa och orkade inte ta på mig dem)
kostade 700:- men fick 20% och kostade då 560:-!

boys of the band

Jag vet inte vad det är. Men jag har väl fastnat i ett lyckorus av frihet och längtan. Det är Pojkbanden. De sngga killarna som klär sig gorgeous och har utseendet inte långt efter.
Här är lite sheit
  • The maine
  • All Time Low
  • Metro station
  • The metros - killarna med töntstilen. Love it!
  • We the kings - lite äldre, lite längre hår. haha
  • Boys like girls
  • Every Avenue
Frossa girls. Alla älskar bandkillar. That's just the way we roll.


< All time low . The maine >

<Boys Like girls . Metro Station >


<The metros  . We the kings >



Every Avenue


allt sånt vi bara har ibland.



slipper all is, alla snö.



Läsa utomhus i solen.



Shorts. Wayfarers.




 låga skor. asfalt.





we love peace&love

ERIC HASSLE, han e NAIS. Och han kommer att spela på peace&love i sommar. Häerligt! Det tycker vi mycket om.

Annars så har det inte gjorts så mycket. Har ändrat lite sheit på väggarna i rummet i brist på annat, tagit massa fula kort och klippt sönder lillebrors jeans. dock har jag såklart fått dom, behöver slitas lite bara. Eller lite? rätt mycket! här ska det rivas och slitas och skrapas. Fint. ihih, jag längtar till sommaren!.

sen tvättat, lagat, hängt upp, vikt och hållit på med alla mina kläder. Jag har också, i alla hast att bleka en annan tröja, råkat skvätta klorin på min gråa oversize från Linda... fick därför skvätta lite till så att det faktiskt skulle se ut som om det var meningen. Ledsen linda, jag älskar dig!




















she's saying "oh please, im inlove"

Han e the sheit. Killen med krullet, Robert Pattinson. Finns ingen bättre, rösten och utseendet. Ja han har rubbet.

Idag händer det väl inte så mycket. Jag är som vanligt på partyhumör men tyvärr finns det ingen som vill parta med mig.  Och hela dagen har jag städat och städat och tvättat och tvättat och hållit på. Så nu ringer Robban i mina öron, herligt!

see ya later alligator



Hope it gives you hell.

Happ. Ser bättre ut nu för tiden. Efter att ha ramlat ner i ett gigantiskt jävla hål känner jag mig på ett högre trappsteg, goodie.
Idag har det väl inte hänt så mycket, jag har mest setat här vid dumburken och hoppats på bättre dar. Nej då, men jag har laddat hem en helsikes massa grym musik. Jävlar bara att ipoden gick sönder i julas..
Säger också att jag är sjukt parteysugen, grejen är ju bara att ingen annan är det. Men men, jag kan väl må bra av att bara ta det lugnt någon helg också. Förra var ju en höjdare med nya människor och massa skratt!

Träning imorn också ja, i kvarn-fucking-sveden. Tror jag hatar det stället, kallt och jävligt och aldrig funkar någonting. Men SOMMAR SNART. ( haha )

55 dagar kvar till cypern iallafall, najs.

disneyfjollan

hahaha! skrattretande.

Jag sitter och klickar runt för att luska ut när andra filmen av Stephanie Meyers böcker har premiär, och det visar sig då att den har premiär den 29:onde november. hm.
Och jag fortsätter ju att kolla, och ser då till min äckliga förvåning att lilla sångfågeln Vanessa Hudgens ska spela med i filmen. Snacka om att förstöra...

--->

tror inte det ...

RSS 2.0