katten kom förbi med Gregory and the hawk.

Idag då. Som vanligt vare lungt i skolan. En lektion där jag gjorde smycken. Ett halsband. IMO ( in my opinion, höhöh ) är det lite bohem, kommer passa rätt bra in när vi åker till Cypern. haha. 
Tåget tog mig sedan hem och jag småpratade med Weilguni. Trevlig kille det där!

Gregory and the Hawk iallafall. Folk funderar väl, så det är väl bra att förklara. Ett band som kör akustiskt, en tjej med snyggt hår som sjunger med mjuk stämma. Typiskt Indiemusik. Inga höga toner eller trummor. Utan helt flowing. Väldigt bra när man är på "nu-vill-jag-bara-ta-det-lugnt-men-inte-bli-deprimerad-musik-humöret" om alla förstår. Jag och mina uttryck!

Gregory And The hawk




So here's to moving forward.

jag tänker erkänna det här för mig sjävr.
Jag har tappat bort mig. Vart är jag ? luggen, Allt satt i den tror jag. Jag måste ta tag i mitt borttappade liv. Komma på mina egna fötter igen.. Bara de små sakerna. Jag anstränger mig för att vara mig själv tror jag. Hatten. Har jag blivit brat-ified eller vad.

Jaja. Jag ska somvanligt dock rabbla upp musik. Ett nytt ansikte igen idag faktiskt. Den här gången Matt Nathanson. En kille som kör Acoustic, vilket han gör mycket bra. Han har lite james Morrison-touch. Fast den här killen är mycket bättre.


Matt Nathanson


hihihi


För att klä mig i handskar och hög hatt.

jag har massa gamla kvinnor / mammor i köket...?





Så sant som det är sagt, dock är hälften typ... 20-30. Men men, jag har en systembolagetkarkad i köket där de snackar allt från musik och ansiktsbehandlingar till vin och sex. Det sistnämnda var dock inget jag lyssnade på, så Thåström fick hjälpa mig med det igenom att spelas lite högre i hörlurarna. (btw, han fyllde 52 år igår. Grattis gamling)

Jag köpte en väldigt snygg Jeanskjol i fredags btw. antingen syratvättad/stentvättad och klorblekt eller alltihop. Jag har lite svårt att bestämma mig vad det handlar om. MenMen, jag har bott i den det senaste dygnet.

Thåström

några sjusovare.

En blandning av Rise Against och ett lite rockigare McFly. Vad får man då?
Jo The Sleeping. Sångaren (Douglas Robinson) sjunger lite som Tim McIlrath i Rise Against och Danny från McFly tycker jag... Riktigt bra iallfall! för den som tycker om något skapligt rockigare McFly. Hhöhöh.

Jag saknar Linda och Sophie.



Rise Against McFly The Sleeping

underbara rara.



Jag och Lillebror slutade båda tidigt idag,
så vi möttes på vägen upp till pappa.
Bilden förklarar vad som hände sedan.

Btw, ett låttips! Pete Yorn - on your side. Lovely.

shes got enough she's got too ..



Idag var det ju helt underbart ute. Lite gitarr på bron i solen va ju inte dåligt och nu firas det med Razorlight. Fiint!
Har beställt en ny bok om designers. Roligt, den längtar vi till. Dock gjorde jag det för två dagar sen. Men bättre sent än aldrig . höhöhöhö.



Razorlight

p&L

anna Terhnheim Backyard Babies Erik Hassle Hello saferide Håkan hellström Kleerup maria mena Laakso Lars winnerbäck Lycke Li Miss li Moneybrother pete dohery Razorlgiht Sugarplum fairy the kooks the sounds the stranglers the soundtrack of our lives thåström

snart .

en dag i en dröm på en strand vid ett hav.

Angus and Julia Stone, det är min nya öronplåga. Helt klart. härligt charmiga låttexter och mysiga gitarrkomp. Underbart.
Och han är ju inte lite snygging heller. Graor...

Idag händer det väl inte mycket! Jag ska bygga ett ribord och spela gitarr antagligen. Rita lite också. Som vanligt. Sen träning ikväll.


Angus And Julia Stone

take my suitcase full of nothing









MattWertz - Counting too 100



Skit i videon. Var bara den med den akustiska Versionen!

Lite blandade band i Borlänge!

Igår när jag och pappa var till borlänge  och köpte ritblock, så ser jag affisher på att Kristian Anttila och Jonossi ska spela i Borlänge i höst. Och någonting jag iallafall ska göra är att skaffa mig biljetter. Helt klart!
 
Johnossi  Kristian Anttila


Rök. Sprit och gratis cheeseburger på Donken.

Det va en kväll utan dess like ja.
Det här var den trökigaste (och dessutom den äckligaste toan jag någonsin varit på) festen någonsin.
Alla människor i en skitig och ostädad lägenhet och satt antingen i soffan och bytte låt och drack sprit eller så satt de i köket och rökte. Tametusan så trodde jag huvet skulle trilla av för sån ont i kulan fick man!
Dock utan Denise så hade kvällen varit ännu värre. Klart jag ställer upp och hänger med på ferre mannen - I'm the partygirl always!
Men iallafall, så vi satt där och ringde och ringde och smsade ända tills vi bestämde oss för att iallafall gå ut på stan och se om det händer något. Men så ringde ju Bea och hon satt på donken med hela gänget, så vi gick dit och träffade på Jocke och Jutta och allehopen. Sen, till vår stora förvåning så jobbar ju ida för kvällen och hon bjuder på både choklad och cheeseburgare. Mycket najs!
Bar sen av hemåt pga brist på skjuts till gustafs.

Så nu sitter jag här och proppar i mig godis. DAmnit.

Mitt liv. Idag.

Choklad med grädde. Pappa. Teckning. Gitarr. Musik och Musik. wtf? jag har inget liv, det är ju definitivt konstaterat. Jag har inte ens ringt amanda som jag skulle.
Var på kupolen med henne tidigare. kikade som vanligt på skorna jag vill ha, dock har jag börjat tveka på dem och funderar på att köpa ett ar sandaler ist.

Jag har iallafall kollat inte pappas bilder sen the 80's man. Riktigt kul, han va ju en hejare fan. Själv har jag Ritat den sista bilden på Pete.

  
     
  

Skulle jag dö nu skulle jag dö en plågsam död.

FY och fy.

Jag sitter här och är arg och deprimerad över ahaha småsaker. Alla söta pojkar, var är ni? Alla pengar, vart tar ni vägen?
Jag tar helt seröst livet av mig snart och jag inte får en systemkamera. Eller iallafall mina block och pennor.
Enligt mig så startar inte min fotokarriär förrän jag skaffat mig en systemkamera. Seriöst, att vara fast med en Samsung NV10 är en djup deprission. DJUP.

helvete.

So we stole and drank Champagne


i just need something to focus on

vilken förtjusande dag idag idag idag. Jag sov gött och lyssnade på The Rakes hela morgonen. fint.
Jag har engelskalektion just nu, men läraren verkar inte vara på G idag. Det är ju fredag den 13:onde. Igen.

Senare blir det lite kupolen med amanda, sen hem och sola och på kvällen så hoppas vi på myskväll med flickorna!

HARE

The Rakes

The Thrills The perishers The Strokes The Bravery The Hellacopters The libertines...

..För jag skulle kunna hålla på hur länge som helst känns det som.
Några nyförvärvade band är The Thrills och The perishers. Väldigt najs! Klicka på bilderna för att lyssna på låtarna.

  

ny hårfärg?

Jag är skapligt trött på rött och brunt hår. Jag är sugen på en extremt förändring,
något i stil med när jag färgade håret rött.
Och i och med att jag har varit svarthårig, mörkbrun, ljusbrun,
röd och rödbrun ja då har vi ju bara blond kvar! så varför inte?
Så jag tänkte mig något i stil med dessa färger


       
 





WAY OUT to the WEST

OH MY. Nu smäller jag AV.
Min lilla älskling i alla väder och henne jag avgudar! Lily allen gott folk, åker till Way out west. ska jag skjuta dem? Jamen varför inte? ha-ha-ha-ha-ha-HA. skitkul...

Jag har iallafall bestämt mig för att det är slut på godisätande för min del. Jag ska börja med att belöna mig själv med äpplen, fruktsallad och ja, okej. 5-kronors-glassen i Hagas cafeteria. MEN inte mer! resan till cypern ska bli oförglömlig, så varför inte vara i toppform också?
Har även spanat in en älskling på Gina tricot och ett par älsklingar på Skohuset, fuck bara att det blir 450 kr.
Sen ett par lovers på Forever21. Men de får vänta lite.

THe Perishers är grymt bra.

nu känner jag för...

Lite pojkar i fina hattar och shades och softa stämmor till klangen av gitarr. ooh..
Lite fina mockaskor till slitna jeansshort och rutiga flanellskjortor och trasiga linnen. ooh..

JADU! nu känner vi för lite PEACE&LOVE helt enkelt? vem är med mig - jo alla. Det är nu slasket dragit igång och jag saknar en systemkamera mer än någonsin.

Längtar lite till beas 18årsfest också. Blir att inviga sammetskavajen till min söta partydress och killerheels. hihi!



Idag iallafall, blev dagens stajl ett par gråa jeans, låga converse, stor vit tisha, stor scarf och röda shades utan glas.

för jag säger GrRRr..











Peace and love är väl rätta stället?
Ja tack.

fartfylla och fartfullt

Min lördagkväll blev mycket trevlig tycker jag.
Först bar det av till Krilles storebror, var där ett tag och hade roligt. Efter det drog vi till metropol för att träffa Adde och även Bea (gud vad jag saknat henne!), fick träffa Daniel och Jonas på köpet! träffade också en kompis till krille som inte alltid verkar vara så skärpt haha!

Drog sen tillbaka till krilles brors lägenhet som då stog tom. Trevligt med massa musik och skratt. Och till krille som har en tendens att bli så kärleksfull på lyset, vi älskar dig också!
Vid senare tillfälle så gick vi tillbaka till stan för att jag skulle åka med nattbussen, men så tar man ju självklart fel på en timme, så vi spenderade den inne på centrumgrillen, trevligt med den där bisexuella killen HAHA! "heeeej snyggiiing" till adde. kul!
träffade Petra och Malin påväg hem också, alltid lika härligt!




Och idag åkte jag, bror och far skoter! OCKELBO 300, hell yeah!


RSS 2.0