sen kanske lite håkan hellström också!

MEN HALLÅ! bilderna från håkan-konserten då!? ja herregud, här kommer några!

  

håkaaaaaanhelströööm.

end of the runway.

..önskar man kanske. Men nej, här är det i slutet på en skitkul vecka med Sophie, chill all the week liksom. Kommer sakna hennes kamera när hon åker imorn. Jättemycket verkligen. Såklart kommer jag ju sakna sophie med. HAHA! vänd på det där kanske..
Sitter just nu och käkar chips med gänget här, ma bros och sophie, och greta såklart. Vi kikar på Red eye, jäkla bra faktiskt!
Imorn blire väl o vinka hej då, sen senare på kvällen så ska vi till Denise på halloweenpartyy! Hela dan, varje år. haha!

avslutar detta ensamma inlägg med en lite höstfeelingbild nu när vintern rasar från himelen. .


Mycket tid, lite skrivande.

HAHA! tre dagar utan ett blogginlägg, this is disaster! hänger iallafall med sophie, min älskling. Vi ska alldeles snart, om 1,5 timme ta bussen till Borlänge, kika där lite. Sen vet jag inte vad som ska hända, jag vill träffa mina kompisaaar! det va ju nästan 500 år sen tycker jaag.

Osså igår, myskväll med thomas och sophie såklart, kikade på Number 23, skitbra skräckfilm! dock hade thomas redan sett den .. -.- tjockad med godis och chips!



Hare bäst era plommon!


i väntan på livet, en borttappad syster.

ååååååh, nu vill jag att klockan ska vara två, att den ska vara 22! Jag väntar på att Sophie ska komma ifrån Göteborg. IIH! underbart kul vi ska ha ÄNDA till på Lördag.
Idag ska ja också åka in till Borlänge och fixa en ny gitarrsträng, vi ska kika in på Pärlan och kanske secondhandställena i Borlänge. hihihi! får se om vi hittar nåt kul.



Jag hoppas innerligt att jag ska hitta ett par sjukt snygga herrskor, nästan som Agyness's, SJUKT SNYGGT.

det rör mig inte alls om det är dag eller natt..

Haha, jag tycker att jag är så sjukt cool när jag tar kort på mig själv i spegeln när jag bara har en håkantshirt (som jag själv faktiskt gjort) på mig, så nu är jag väl en i gänget ;D hahaha!så här ser iallafall jag ut när jag är lite på sjukan sådär. Plus att jag idag har levt på Zyx, en halstablett som det är meningen att man högst ska ta tre ggr per dag, jag tror jag har tagit tre redan..



graorr .. nu ska jag se Sex and the Cityfilmen, underbart. xoxo, your gossip-dork.


"welcome to fashion team!"

Här sitter jag, hemma med en halsduk virad runt halva mig och dricker min 3e kopp te.. allt för att bli frisk säger jag! Nej, att gå till skolan igår va ju en riktig tabbe. Men jag fick ju träffa thomas en stund :)
Sitter iallafall och kikar lite på TV, the fashion team o massa andra modeprogram, bra inspiration och tips till fina bilder, just nu är det ett inslag om att klädmärket Halston återupplivas, härliga klänningar!
Och The misshapes, de inspirerar verkligen mig med sin rockiga och ungdomliga stil. COOLT
 
Nej nu ska jag ut och springa. Hare bäst
(hahah, skrattar tyst för mig själv)


Kurt Neilsen - Rise the occation


modemissar, eller?

är det bara jag som inte hajar det hä med att päls är snyggt?
Stort, fluffigt, bolligt, hårigt.. det är ju bara ivägen! får det i munnen och yada yada. nej, det här med att vilja ha fejkat döda djur på axlarna är inte min grej.

det är typ som det här med lackjackor.. eller kilt.



tyvärr har jag inget PS, så att göra nåt snyggt kollage blev lite svårt om det skulle göras i paint.



my good.

Här sitter jag med Bea och har tråkigt. Ska väl sitta här i 1,5 timma till. underbart. BEA nu måste vi sluta hoppa över lektioner, jag menar en svenska och en idrott, jag va dock sjuk. men ändå! XD

Min dagens outfit va iallafall en ljusblå tunn knappkofta,
en blommig scarf, jeans och boots.
Bild och sånt är så dåligt på att komma ihåg att ta
so.. sry for that.





jag vill iallfall ha en ramoneströja.

snart smäller det.


boys should never go to bed, they always wake up one day older.


håkan, skräck och feber.. mhm!

haha! ajjemen, det är grejer det. Förutom det sistnämnda. Att lyssna på Håkan Hellström och kolla på Sjätte sinnet, det är vad jag gör. Inte samtidigt såklart. Jag skulle vela haft choklad-doppade russin .. mmm Marabou. Nästan.

och på lördagkväll, ja då SMÄLLER DET! för då.. då.. då ska jag och amanda sellberg och anna runesson, två WUNDERBARA flickor, ÅKA TILL FALUN. Och där, där SPELAR HÅKAN HELLSTRÖM. AH MA GAAD.

Förässten så kommer Sophie och Linda på lördag, och GUD SÅ JAG LÄNGTAR.

i skolan, sjuk, vad tänkte jag på.

Jag fattar inte vad jag håller på med. Jag verkligen tröck mig upp ur sängen imorse, drog mig själv in i dushen, stog där och kämpade för överlevnad. I huvuet känns det som om jag har en stor slembomb och ögonen är påväg ut. Men ändå gick jag till skolan? Jag funderar på att ta nästa buss hem.

Sitter iallfall på Engelska och ska skriva en uppsats om George Lucas. HAHAHA, och jag trodde nästan på mig själv att jag tänker göra det. naaaat. Men jag måste, egentligen. För annars hamnar man ju efter, vilket jag redan gör. Jag menar jag ska skriva en artikel om palestinska lärare, om palestina, George Lucas, engelska glosor.  FUCK, och sen är jag så himla snäll mot thomas och säger att " nej men vi har inga läxor, så jag kan hjälpa dig med nån" det har vi VÄL!?

ÅÅÅh. jag är påväg utför.



Painted by paints.

ååh greta min älskade katt. Jag tycker inte om dig just nu. Hon ligger nämnligen och biter mig i fingrarna när jag skriver och trampar på alla tangenter så allt blir som hokus pokus. RItade iallafall lite igår, trevligt faktiskt.


jag önskar mig förnyelse.

Nu, här, idag. Ja jag känner för att köpa nya kläder. Alldeles för mycket för vad jag egentligen har råd med. Men man kan alltid drömma. Eller låtsas. Lite som en låtsaskompis men, kläder.



Nu ska jag fixa ett till kollage. men jag vet inte på vad.

Party every week baby!

Jaharu, igår! ja då vare fest så hela kvarteret skakade! Nej det gjorde det faktiskt inte, men nog va det skitkul allt. Alla vad glada och partysugna, och kan det blir bättre då?
Allt började då jag och Mikaela kom hem från skolan, då var det bränna skivor och köpa lite grejs till födelsedagstårta. Sen bar det av upp till pappa min för o städa, fixa sminking och resten av partylooken. Ställa undan prylar och ja, det som ska göra innan ferre! sen så ramlade alla in, sheit alltså! det va gäälet ;D kvällen slutade med att Thomas, Martin och Amanda sov kvar.

Så nu sitter jag här dagen efter och saknar allt som va då, har varit ute och sprungit och hamnat i en tillfällig personlighetskris. Det är otroligt när man minst 5 ggr i veckan får höra att man är självisk av sina föräldrar och inte är kapabel till saker utan att förstöra, så då börjar man ju fundera. Så då tackar jag amanda för det underbara telefonsamtalet, ingen förstår så bra som du gör, och sophie för svaren på mina frågor :') jag älskar er!

Lite bilder
     

   
Bild 1: Mina brudar, Emelie, Amanda, Ida, Matilda, Mikaela och Denise. Bild 2: Gabriel, Matilda o Amanda. Bild 3: Denise och pojkvännen Sebastian. Bild 5: Lina, Caroline, Ida och Gabriel. Bild 6: Edvin. Bild 7: Therese, Simon och Martina. Bild 7: John och Jocke. Bild 8: Grabbarna! Adam, Albin, Thomas och Erik. Bild 9: Thomas och jag <3!. Bild 10: Dansgolvet! Bild 11: Den som får absluta kvällen, helt underbar va den!

Jag saknar alla wayfarers-dagarna.


En bild ritad av en Anna.



Det är helt sjukt vad hon ritar grymt. (AnnaRitar.blogspot.com)
Jag ska nu kämpa på och sitta och rita så pennorna ryker,
så jag också ritar sådär nån dag.

Och hon har helt rätt med den där bilden:
"Såhär känns det just nu.
Det finns absolut ingen bättre känsla än att vara nykär,
 när man saknar den andra personen bara han lämnar rummet.
Jag är knäsvag.
"

Vad jag inte skulle göra har jag gjort, och tvärtom.

Asså nej nu har jag dåligt samvete, trots att dagen inte är slut. Egentligen så skulle jag ha pluggat idag. Matte och det skulle skrivas en artikel, men nej då. Och Resturaghäftena skulle ut och säljas, ush på mig!. Istället har jag städat mitt rum, väldigt behövligt, och sen har jag bara sprungit och struttat runt. Jag vet inte men idag har jag haft en bra dag idag. Helt underbart när man vaknar upp och bara mår bra liksom, och när man gärna velat att lillebror också skulle må bra. Det där lät ju lite som om han skulle ha nån obotlig sjukdom eller nåt, men nej så är det inte. Lillebror har som mina föräldrar säger "Inte hittat sin väg än" han funderar alltså fortfarande på hur fan han ska leva och göra. Och gud vad jag hatade dom tankarna, jag brukade nästan bli rädd för mig själv när jag satt och tänkte "jag kanske ska börja klä mig lite punk, det är väl ganska snyggt? eller typ, om man skulle börja flörta med alla killar och tillslut bli kallad fjortis, det kanske skulle va lite skoj." Nej ush, bli inte så lillebror. Det är nästan så att jag kan sjunga som håkan "se upp lillebror, bli inte som jag när du blir stor" men jo, det vill jag visst. för nu mår jag bra, vet vad jag vill, är kär och lycklig.

Snart så ska jag iväg till Thomas. Jag sitter verkligen och bara väntar på att tiden ska gå. Just nu har jag INGENTING för mig. Och jag låtsas att häftena och läxorna inte finns. Bra, det kör vi på. syns det inte, så finns det inte.
Sen lyssnar jag också på världens kärleksballad, Bryan Adams - have you ever loved a woman.



och justeja, jag har lyckats paja nästa sträng på gitarren. BRA HANNA! FÖRJÄVLA BRA.

Ellen freakin' page.

Det är galet! jag blir förstummad nästan när jag tänker på hur otroligt duktig skådis Ellen Page är. Har sett henne i Tracy Fragments, An American Crime (en av mina favoritfilmer pga. henne) och Juno. Tracey Fragments är trots Ellen en sjuk film, alltså det är "bitar" av bilden som flyger runt hela tiden, den hoppar fem minuter från varje film och ja är allmänt crazy. Medans An American Crime och Juno är grymma!. Älskar hennes utseende, sådär egen och galet snygg, är aldrig liksom överdriven eller för lite, hennes klädstil, magad! i luuv det där pojkaktiga girly.
Ellen ja, woho! hon är fan-freakin-tastic liksom, totally.


Gårdagens blir dagens.

Nu kan jag äntligen sluta vara så otroligt rastlös hela tiden. Jag hatar verkligen när man inte har någonting att göra och allt bara blir kaos och ja, alla blir arga. Men iallfall så har jag nämnligen varit och fixat gitarren! WEAY. Strängen är bytt och skiten är stämd, dock väldigt lågstämd, men det lyckades jag fixa själv. HAHA, där fick jag mig själv att antingen låta som en grym gitarrist eller en ren amatör, ja du väljer.
Sen så sitter jag nu och funderar över vad som händer med festen som jag står för nu i helgen, om jag ska låta allt flyta ut med 40 pers i huset, eller om jag ska välja att kicka folk. SJUKT jobbigt. Men jag tror att det kommer bli galet, galet kul alltså. Plus att jag ska vara totally nykter, underbart, då kan man skratta åt alla som inte kommer ihåg något dagen efter.

Sitter nu och väntar på mat. Mmm.. torsk och potatis, M-M! Pappas hopkok, det är det som är gott, när man bara kastar ihop nåt, vilket min pappa är mästare på.

jag saknar thomas, som vanligt. Tänkte bara skriva det, iom att man ska skriva ner sina tankar och vad man tycker i en blogg. otroligt, människan gör bokstavligen min dag gladare.


Gårdagens bestog av Svarta jeans Cubus, svart oversize tisha JC, Halsband med sko H&M och Kängor Second hand.
(tishan och Halsbandet är inte de jag har, men liknande )


Uteliv.

Jag älskar naturen. Oftast, när man är ute själv och lyssnar på musik, eller är med sina kompisar. Ja då älskar jag det, men när man ska fiska och sitta med sin irriterande lillebror som jag egentligen älskar, och mina otroligt spända föräldrar, då försvinner det roliga rätt fort. Jag menar att sitta ner, på en stol, och stirra på ett flöte som ligger och guppar där ute på vågorna, är det så himla kul egentligen? det är ju otroligt avslappnande faktiskt, och gör att man kan tänka på annat en stund, men är man otroligt rastlös så är det blaaand det tråkigaste som finns.

Passade iallafall på att ta kort. Det blir en hel del fina kort när det är sol, vatten och höst ute. Har ju inte världens mest avancerade kamera, en Samsung Nv10, men jag älskar den, det ger mig det mesta jag vill ha och behöver i en kamera. Men snart, då äre en Canon EOS 400D eller 1000D som gäller, systemkamera is the sheit!-.

..och nu insåg jag att klockan är mycket, läggdags! gonatt!


 


Louis Armstrong.


shake it like a polaroid picture.

Jag önskar mig en polaroidkamera, med film. Massor med film, 24-bilders. Men ja, har du 400kr? vilket är vad en film kostar. En 24-bilders.



 

Dessa underbara fredagskvällar.

Jag har upptäckt att jag lägger upp sjukt mycket bilder i min blogg. Ja, rätt onödigt att ta upp.

Har iallafall nyss varit hem hos Bea, en supergo klasskompis (beatricej.blogg.se), kollat på dunderklumpen och Barnhemmet ( en spansk film ) riktigt bra faktiskt, skräckfilm, men mer spänning liksom. Jag, hon, mikaela, sanna, natalie och Becky iallafall, asså det går inte att tycka illa om dessa människor, satt där i hennes überhäfiga lägenhet, värsta designat alltihopa. Och sen hennes underbara walk-in-closet, hennes mammas skinnjacka och "dr martin-kängor" ( va nog inte riktiga dr martin, men säger man det så förtstår väl de flesta vad jag pratar om) och käkade tonvis med godis och Ben&Jerry's, sheit alltså. Känner för att ut och springa, men tycker man det är lite obehagligt med mörker så ångrar jag mig och sticker ut imorn bitti. Hääärligt, härligt.

ska iallafall laga min trasiga gitarr imorn, BRA!

agyness.

ah det är sjukt
.






nåt kort, nåt gammalt, nåt lånat, nåt blått.

Lite shit jag redigerade på min kompiiiiz, nöjd faktiskt. Lite gammalt sådär. 



CHiaO!

"Ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på"


 
.. bara för att han ligger så himla fint om hjärtat och tycker om Håkan hellström.
Vilket vi spenderade vår eftermiddag med, Håkan.

om jag fick välja..

 

Lite som jag ska köpa för nästa studiebidrag. Underbart! nu kan jag säga STUDIEBIDRAG.
+ ett par snygga jeans. WOHO.

ett stycke randigt.


Idag körde vi lite randig tröja som är min kompis från H&M,
gråa tights från Indiska, boots och scarf från en second hand affär.





Agyness Deyn


 
En gud enligt mig som klär sig gudomligt, och ja. jag älskar hennes stil.

Mys och mys

Ush!, är tvungen att sitta och skriva artiklar. Rätt drygt att man får nya intervjuer och artiklar att skriva om varje vecka och sen att dom ska vara klara samma dag! nej det funkar inte. Peo, vår lärare är en skojig kobent människa som älskar att prata, men är otroligt tråkig på samma gång. Men man lär sig mycket, iallafall jag. Fast egentligen är det rätt kul att skriva, iallafall när man skriver renskrivningen, sen att sitta och kladda ner och göra om och yada yada.. det är däremot inte så jäkla underhållande!
Och lite om vad som händer sen, ja.. Jag ska bla. skriva klart 2 artiklar här, sen är det hem, käka sen till Thomas och umgås lite med han :) <3

och sen mys på fredag hos Bea! yeeay godis i massor, och skräck och disney, ja det blir en höjdare! ;D


 

Top of the blogg.

är en header. Jag måste skaffa en sån. Men idetorkan har tagit sin plats i mitt huvud. tråkigt.


..med hjälp av CSN.

åååh, fransar, fransar, fransar i massor! Jag älskar fransar. Indianmockasiner, väskor, you name it. Och med hjälp av CSNkortet så har jag hittat världens snyggaste fransväska, my god. Så den ska jag köpa tänkte jag, och ett par rosa converse. La Redoute, underbar sida det där.


behind the light.



My classhomies.

för det första!

JAG PAJADE MIN NYA GITARR! eller ja, hade av tjockaste strängen. underbart! nu är jag lika rastlös som för 4 dagar sen. jag DÖR!. men ska man gemföra med en kompis till mig som råkade ha av halsen på gitarren för att hon tappade den i
golvet, ja då är en sträng in så farligt.


 


<3


Back in old shoes.

mahaaa! nu sitter och och chillar hemma hos min kusin Linda, har saknat henne sjukt mycket!
Det va sjukt kul att överraska henne igår. Lurade nämnligen henne att jag var påväg till Amanda för att sova över, men egentligen så stog jag ju alldeles utanför hennes dörr i Härnösand. Helt underbart att vara här igen.

Hihih, födelsedag imorn! hoppas på att få åka ut till havet och käka tårta där, har inte varit där sen 1,5 år tillbaka och jag SAKNAR DET.






Ett år sen dessa bilder togs, haha kommer ihåg att det va första gången jag använde mitt tre-bens-stativ! <33

Carin W.

Roligt! Jag går media, vilket innebär lite Mode och Design också! Jag sitter nu i skolan och funderar hur jag ska lägga upp mitt arbete om Carin Wester, för det är vad vi ska göra, skriva om en designer av något slag, om det nu skulle vara möbeldesign, bildesign, inredare, illustratör. skitskoj iallafall, jag ser fram emot att bli klar med den. Och det är ju kul att göra om man tycker om mode, och Carin Wester's kläder är ju inte dåliga precis! skulle inte ha något emot att ha lite av hennes i garderoben.
 

Lite bilder jag tänkt använda:








Källa: Google.

För dagen.



Plain White T's - Let me take you there.

"Det finns alltid något att göra utomhus"

Tja! idag, har jag gjort lite av varje. Tandläkaren imorse. Man ska inte säga kärringar till dom söta tandläkarkvinnorna, men börjar de hålla på att säga " Men teoretiskt sett så går inte det" ja, då får man göra det. Sen har jag varit ute och fotat, ritat och gjort headern till min kusins blogg, jag är själv lite sugen på den faktiskt! Försökt att läsa gammelsvenska och käkat lite choklad.



Det får bli utomhus-outfiten, som är lite roligare, iom att den som var inomhus bestog av ett vanligt svart linne och Levi's jeans.
Halsduk Åhlens (för hundra år sen), Jacka pappas gamla, uppvikta Levi's Jeans JC, skoletter DinSko, Väska Second hand.


Yesterday is history.



T-shirt H&M herr, Svarta Jeans Cubus, Boots second hand, gammal klocka second hand.

Konsten att bara vara.

När man inte har något för sig en hel dag.






RSS 2.0