goosh..





                                            

                                          

"Broke"

okej, jag har upptäckt en för min del revolutionerande sångröst och musik. Robert Pattinson, sheit alltså! människan kan SJUNGA! han har en röst som är hes men ändå stark, gnällig och otroligt gäll. Men gud det var ju nästan så jag fick lite tårar i ögonen där ett tag, och jag sitter på datakunskapen! oh herregud.  "Broke" är en av mina favoriter nu, helt klart.
Han kan dock låta lite för mycket ibland, så att ha superhögt ljud är inget att rekomendera. men han är galen, galet bra!





Broke med Robert Pattinson

utan ps är som kaffe utan koffein.

oohhmy this is driving me craazy! jag ballerur snart, det här med att sitta hemma och få ideér om hur headern ska vara, ja då har man inget photoshop! nej så får får man nöja sig med paint... och tråkiga små bilder man inte kan göra nåt av.

Sitter här och chillar till The Getaway plan - where the city meets the sea och Simple plan - save you. Härliga låtar det där, riktigt bra. Sen hatar jag måndagar, tänkte jag kan ju säga det. För då har helgen precis tagit slut och det är lång tid kvar till det är helg igen, och helg innebär party, och party innebär trevliga människor och just den här helgen lockar med parken!
skulle väl egentligen åka med på hockey i leksand, men det har vi tyvärr inte råd meed när man lever på det tajta barnbidraget. Får dock fortfarande barnbidrag iom att jag fyller så pass sent på året, förlorar ju fan 50 spänn på det. ajjabajja! Och när jag upptäcker hur otroligt mycket det är jag vill ha, ja då inser jag att fan vad man är fattig.

Jag vill ha lacktights, mockasiner, fransväska, tygjacka, ny mössa, vantar, halsduk, stövlar av mörkbrun mocka eller läder, svart lång kavaj - lite herrig sådär, svart plommonhatt, scarf med döskallar, skinnhatt och stråhatt, vit klänning, nya svarta tights, stor acnetisha, extrema stuprör med dragkedja, blåa och lila tights, skoletter med mycket nitar, stentvättade jeans, grå paperbagkjol, skinnkjol och liten skinnväst, Ramoneströja, lång tunn knappkofta, ljusgrå pennstreckad, mörkblå och orangeröd lite oversized skjorta, röda, gula och vita wayfarers, blommig tygväska, kortare kostymbyxor i ridbyxmodell.. oh herregud... känner att jag kan fortsätta såhär i alla evighet.

Jag saknar thomas. Och jag kommer knappt klara mig när han far till Indien.

I don´t care about your modern decoration.

hihih vad har lilla jag gjort idag då? ja jag vaknade imorse av en katt som slickar mig i ansiktet. Kliver sedan upp och får choklad från england upptryckt i ansiktet, mmmmmmm vad det va gött! Thorntons heter den. Sen varte lite fotboll och kommer hem till papi där han serverar hamburgare, så nu sitter jag och knåpar på Johnossi - Summerbreeze, underbar låt det där. Hörde den första gången hos thomas, trevligt trevligt. och för att avsluta det hela med en riktig swing så samtalar jag med kusinen på msn. YEY


..osså lite kärlek på det!

Thomas my partyboy! Det blev ändrade planer igår när det gällde hemfärden från Emelie,
blev att stanna hos thomas i solvarbo så stackars pappa fick lov att köra hem ensam :(
jag älskar min pappa! han är alltid så snäll :) hihih

Chillade lite med thompa iallafall, haha klockan vart två när vi kom på
 att jamen det kanske är läge att hoppa till kojs.


 


älskar väldarns den dude'n iallafall :) alltid gör han mina dagar lite ljusare.



haha, dock ganska gammal bild, men jag älskar den! x)

twilight crazy

alltså det är galet! jag har aldrig i  hela mitt liv sett en sådan bra film sm Twilight! Den handlar om en tjej och en kille. Han ör skolans snygging som bär på massa hemligheter och hon är nykomlingen. Han visar sig vara vampyr o massa sheit och de blir typ beroende av varanda, värsta kärleksfilmen med massa romantiska inslag men ändå inte sådär kärlekskrankad som typ The Notebook! ah den är heelt bääst!

Sitter iallafall här med emelie i hennes mammas underbara säng, väntar på att thomas ska komma och hälsa på och ´har också fått en chokladkalender av Emelie's mamma :] hihi hon är så söt! iallafall så har vi nyss varit på Twilight som sagt, SE DEN SÄGER JAG BARA - rekomenderar dock att inte ta med sig pojkvännen, för man blir helt kär i killen, spelad av Robert Pattinson! <3

hare bäst era limpor.

es finito.

HALLELULJA! en header har blivit skapt till livet. Hoppas vi får se mer av denne skapelse lite lngre fram på dagarna. lite lik den nuvarande, men som jag själv vet. jag är en jävel på kollage. Det är dock inte den som är jut nu med allt svart och vitt och rosa och vad det nu är, utan en lite finare.

( btw, jag har blivit otroligt egenkär, så se upp den med dåligt självförtroende, för here i come )


Gör din grej

ah det är galet hahahaha! när jag tänker på det hmed bloggen ibland alltså, vad skriver jag om egentligen?
- mina tråkiga dagar som en töntig mediahora som älskar sina konstiga kläder och tecknar mestadels av sina dagar.
- hur jag Kladdar ihop lite kläder här vid min symaskin ibland sisådär även fast det e blir bra alltid, använder inte ens allt det jag gjort.
- och sen lägger ut tusentalsbilder för allmänheten och önskar att jag var mer som en normal människa. Känner att jag kommer att gå i Hanapee's fotspår om jag fortsätter såhär, hon som beskriver sina dagar med " och jag gick på toa och släppte kroven med ett redigt plopp" jadu, så kanske jag också sitter och skriver en dag.
- och att jag är den där konstiga tjejen som alla kollar på och rynkar på pannan, släpper iväg ett flin och tänker " wtf!?" haha det är därför jag går på haga! UNDERBART. i love it. hihihih
 - om hur det är upp-över-öronen-kul att vara den som ingen förstår sig på, hon som säkert skulle kunna springa skolan runt i en mankini utan att bry sig. Ja, nån måste väl erkänna att denne är en sådan.

ibland önskar jag också att jag skrev lite mer om kläder, kanske lite mer om hur elin kling klädde sig på den galamiddagen eller hur prinsen av england hånglade upp drottning silvia mitt framför exflickvännen som fortfarande var dökär i den lille prinskorven. hahah jag avgudar ibland mitt eget sätt att skriva på. Jag kanske ska satsa på ett jobb som krönikör i dalatrafik-katalogen eller svenska dagbladet. HAHA, eller inte!? vad sägs om att skriva om hur otroligt rynkig dita von teese har blivit sen vi såg henne sist på scen eller hur många kilon som Angelina Jolie gått upp sen hon fött sitt :e barn och slutat agera skådespelerska i tidningar som Nylon eller klassikern ELLE magazine.

Och jag hoppas innerligt att ett såhär långt inlägg absolut inte blir tråkigt att läsa efter sisådär en 6-7 rader, vilket blogginlägg kan bli ibland.

hare gött frallor.

du är saknad nu.

herreguuuud... alltså alla modetidningar, varför proppas de fulla med "platt mage fort" "gå ner i vikt" gör si, gör så så blir du vackrare. Var tog MODETTE vägen? den enda tidningen som BARA stog om mode, där man aldrig behöve läsa om folk som tagit studenten, fick cancer och lever nu ett normal liv! dom tidningarna tycker då jag då inte ska kallas för modetidningar.
Modette däremot stog bara om mode, kläder, designers, folk som lyckats som modeller, modefotografer ja allt sånt! men nej, den skulle försvinna för att den inte sålde bra... sätans!



:'(

lite dålig är jag ibland.

Jag kan vara lite dålig på att skriva här i bloggen ibland, visst.. det har väl de flesta kanske. Men iallafall, ibland så har man bara inte tillgång till en dator eller så är man bara inte hemma. ha-ha-ha
Träning i förrgår, i stallet! jag tycker inte verkligen INTE om att spela där, gruset, sanden och allt sånt sheit får man i hela brallorna och skorna och ja nämn nånting som inte är sandigt när du kommer hem! Men det gick faktiskt ovanligt bra på den träningen... var med thomas samma dag, kom hem och där var mormor.
Min älskade mormor, som om hon dog skulle jag självklart gråta men just för tillfället tycker jag INTE om henne.
Är nämnligen fest på fredagkväll men den får jag inte gå på för att jag ska vara hemma med henne medans hampus eller henrik garanterat kommer att dra iväg, MEN NEJ DÅ! inte den här gången..

moaha-ha-ha...

step up


Dans, dans, dans.
Mikaela, du och jag ska ta dansstudion i Borlänge med storm!
I januari ska jag och min vän micka börja dansa i borlänge, vilket ska bli sjuuukt kul! längtar redan.

Nu ska jag göra mitt visitkort, blir nais.. kanske.


dags för en ny kanske!

.. snart äre dags för en ny header också! är FETT trött på den nuvarande. ojojoj.

är du lycklig nu?

här sitter jag och lyssnar på kent små visdomsord, underbara låtar han skriver alltså.
Samtalar samtidigt lite med mormor min, med lite söta människor via sms men sen inte så himla mycket mer. hoppas på lite springpepp senare tänkte jag. Får ta och pressa mig ut verkligen, för nu ska det gå!

Imorn blire chill, sovmorgon till 09.40, slutar sen kl 14.00 för att chilla lite mer med dude'n min, fotbollsträning på kvällskvisten!




gillar armbandet sjukt mycket!

en släkting från fjärran.

nej men vad trevligt, idag är humöret på sin bättre halva. Pappa fick dock påminna mig om att det var farsdag idag, lite... taskigt kanske. Jag har lärt mig att spela Dunderklumpen på gitarr, weeaay!
så nu sitter jag här och diskuterar med min bror nyvakne bror, väntar på att fotbollsträningen ska börja och att mormor ska komma ner ifrån Härnösand. Sen har jag också lust att få höra av någon speciell, kanske få ett sms liksom om det som sades i fredags "jamen det kan vi ju göra på söndag" ja, varför inte? jag är ledig!
min ipod och min mobil har slut på batteri och laddarna är nere hos mamma, värt att gå ner och hämta dem? .... ja kanske det.

     

dagens depri blir inte bättre.

Jag har nog haft världens mest förjävliga dag. Jag har verkligen känt på botten av poolen idag alltså.
Jag hatar verkligen då andra människors tendenser till hur man avslutar saker smittar av sig på andras tendenser som kanske inte ens är dåliga just för tillfället, det är inte meningen att ni ska fatta det där, men de som gör det gör vi vågen åt!¨

*VÅgEn*

sitter iallafall här och lyssnar på the killers - human, sjukt bra låt. älskar att den är lite depri påå något vis, jag har ju levt på coldplays nedstämda melodier idag, hade ju kunnat varit bättre kanske. Pratar lite smått med amanda, känner för att hitta på något ikväll, inte fest, för jag, emelie och lina fick ju vårt lilla partande igår, men något annat.

*jag önskar mig ett sms från dig buddy, hör av dig! snälla*. ekar i min skalle.

i rännan.

nej fy.. ush vad jag hatar att göra mina föräldrar besvikna. Jag hatar att inte våga säga vart jag är eller vart jag ska.
Idag så har jag ju som sagt varit på kupolen med thompa, åkt hem, käkat  pirre, träffat emelie och lina och impulsdragit till Borlänge. Fick skjuts av nån typ 20årig kille med hans två kompisar Olof och Kalle. trevliga typer men dock väldigt långtråkiga. VI satt i en bil utanför Tenoren och drack Baccardi och Loka. Ush så äckligt, men ner slank det allt. tyvärr. på nåt sätt så tycker jag inte om alkohol. Jag hatar hur folk blir när de dricker och hur dåligt de lyckas må efter. Hur mycket som kan gå fel och SÅ mycket som kan förstöras. Men men, det var väl kanske lite roligare än att sitta hemma och klinka på gitarren tillsammans med lillebror och pappa.

Iallafall så skulle jag komma hem mellan ett och två sa jag. Men allt jäkla krångel i bilen, och väntan utanför Mcdonalds i typ en timme gjorde att jag kom hem nu då.. klockan tre, och mamma är ruskigt arg och besviken på mig och jag känner att jag skäms och mår skit pga det. plus att de enda sekunderna jag fick med personen jag ville träffa på hela kvällen varade i 15 halvdanna sekunder. Men i helhet var väl allt .... inte speciellt lyckat i eftertanke.

 så nu ska jag gå och sova och hoppas på en bättre morgondag. (Jag behöver en kyss känner jag).

haha, jag mitt lilla freak.



jaag vill..

shitans! nu sitter jag hemma och tråkar. Var nyss med Thomas och strosade runt på kupolen även fast vi inte behövde, jag hoppar över hagafesten ikväll som äger rum i borlänge, och ångrar bittert att jag inte stannade kvar i borlänge så jag kunde göra gamla bea sällis. Önskar lite också att min buddy inte skulle åka till festen och supa, trots att det blir  "en lugn kväll". Sist han va borta så hände det ju massa "mindre roliga" saker, men sånt händer väl alla små par.
Känner mig lite ... bekymrad och orolig, men samtidigt glad över att han har något att göra. Men som sagt, han ligger min mycket fint om det lilla hjärtat ja.
Såå.. ikväll blire väl pirre hos fader min och gitarr-spelande. Fan det går riktigt bra det här!

puss och knull, stjärtepull. Nej men gud så illa.

haha, nu kom det.

två månader har gått och jag känner mig fortfarande som om det va de första dagarna.
Men ibland kommer inte den känslan. Den där resan gjorde mig tom, inte helt, men till stor del.
Jag behöver fylla det hålet igen men jag behöver något att fylla den med.
Så ge mig något, något som vi vet kommer att hålla den fylld. Strunta inte i det när alla annat runt om kring är nära.
Jag vill fortfarande känna hur du andas, få höra hur du låter och fortfarande ha en känsla.
Men den försvinner ibland, du försvinner ibland. Men du är ändå bredvid, ja den är fortfarande bredvid.

paus

iih, ibland så får man ta en paus från jobbandet! så då kikar man på herremode. ah det är vajjert gubbar!

Etro Menswear fall 2008/9







Marni
 Menswear Fall 2008/9
I love this shit!









ÅÅÅÅHNEEEJJ

jag har råkat tabort de flesta bilder från min blogg.. HELVETE

".. att sova lite längre är ju guld, men du är ju diamant så okej"

bapbapa! här igen. skriver samma gamla vanliga textremsa om hur otroligt tråkig lektionen är och vad jag lyssnar på, vem jag sitter med, vad vi gör, vad läraren gaggar om och hur dahlman sitter och pratar med sig själv. Jag lyssnar iallafall på The killers - smile like you mean it, mycket bra. Upptäckte the killers igår på TV'n och insåg genast vad har jag missat! laddade hem massa annat också, typ the Verve, The view som var ett tips av en kompis och incubus. brabra band, såndär töntmusik. Har fotolektion, jag sitter med bea som vanligt, vi redigerar bilder, läraren är tyst för tillfället och dahlman upprepar ".. men det beror ju på hur man ser på det .. " ja, underbart.



lira på nu era lirare!

för 16 år och en månad sen, då föddes jag.

dagens va bara en hetsgrej, blå chinos, vit tisha och converse. ahaha, ska jag skriva xoxo? näe.. jag skriver puss o knull, hjärtegull.


med guran till hands.

Åh vad jag älskar att spela gitarr, det var som om att mitt blev fullbordat. Det där lilla tomma hålet fylldes liksom igen.
sitter och knåpar massor just nu. Jobbar på att Lära mig Jack Johnson's låt Better Together, rätt svårt, iom att jag inte är proffs än! men nog får det allt.
Fixade nyss The Calling med Wherever you will go, jag älskar verkligen den låten, men jag önskar att jag hade en stålsträngad gitarr och en stämdosa. Det låter ju inte så bra när gitarren är ostämd hahaha!

idag så händer det väl antagligen inte så mycket. Jag har lite lust at göra nåt med nån, kanske thomäs har samma ork. vad vet jag. Blir väl att fortsätta jobba på gitarren, kanske lyckas stämma till den lite på egen hand. Finns ju stor risk att jag har av fler strängar.. Sen lär jag ödsla lite tid på att fixa klädställningen min, allt bara hänger OVANPÅ istället för på galgarna. hmm..



fick lite Goo Goo Dolls feeling här, den där name är en riktig goding.

dagens.

Nu måste jag lära mig att ta kort på det har jag har på mig.
Jaja, Dagens va en grå och väldigt smal-randig lös herrtröja på H&M, svart skärp och svarta converse från second hand, och ett par gamla h&mjeans som jag grävde fram och tänkte, jamen dessa gör vi hål i!
Så jag va lite punkrocker for once in mitt liv.

när det är is not fake.

Hahaha! det här med päls tycker jag vi drar upp igen, ojojoj jag missar aldrig ett tillfälle att nobba PÄLS. hihihih, stackars Karoline Andersson, världens snyggaste modebloggare har tom fallit för den håriga skapelsen. darn.

jaja, tänkte att jag har ju faktiskt två pälsjackor. Varma, inte speciellt sköna, och äckligt äkta. Tänker nog sälja dom. Får nog en del pengar faktiskt. Bild har jag också, tänkte jag lägger ut dom på ett gammalt "papper" också, dom är ju trots allt min mormors gamla.

åh nej!

pösmunk? ja, det är vad jag har blivit. Träning i söndas och egentligen så skulle d varit träning nu iväll, men icke då. Alla ska ju vara borta och jobba osv osv, jäkla gamlingar. Blir väl ut och springa själv istället, fast hade ju vela chilla lite med thompa men men, så kan det vara!
Min mattebok och de engelska glosorna saknar mig nu. Så måste väl göra dem lyckliga, helvete.



im stuck on you.
Puss och knull, hjärtegull.

vi har blivit gamla män sjunger han.

Hihihih den här veckan, okej två dagar. fett chill! ingen lektion förrän halv ett igår, idag är ju alltid en bra dag.
Vi sitter här i datasalen nu på rasten och chillar lite med svensk rapp från beas högtalare, jag fick alldeles nyss lukta på en nydushad thomas och antar att vi redan börjat vår nästa lektion, datakunskap! yeey, jag låtsas att jag hurrar.

Träning ikväll i ett ridhus. hahah! hatar det. kallt och jobbigt och skitet.



puss och kram hälsar jag och håkan.

nä nu gör vi som indianerna.

nu vill jag ha ett par snygga bruna mockasiner med fransar och en väska med fransar.

Back in school.

det  här med skolan. Rätt tråkigt, det är drygt, prov, läxor, tar massa tid. Men ändå, om skolan inte fanns så skulle väl alla vara ute och ränna på stan och världen skulle gå under av dess okunnighet. Men det är till och från kul att gå till skolan, man lär sig, hänger med polare, man får rutiner! jag HATAR att inte ha rutiner.. när det blir lov då ballar allt ut, det är jävligt skönt.

Igår var det första fotbollsträningen inomhus på 5 SATANS VECKOR. Jag känner verkligen hur allt började att bli mindre och jeansen satt inte riktigt som dom ska.. muskleerna föörsviineer..så det är galet skönt att börja träna regelbundet. Var dock ute och sprang två gånger (A) hahaha! Så nu sitter jag med träningsverk i benen.

Chillade lite med thomas också. Lyssnade på Håkan och kikade på The strangers. Jag och thomas bror, martin, satt på helspänn och ryckte till så fort det hände nåt medans thomas ligger och skrattar och säger "nu kommer blöjmanneeeen!" mhm, vi blir alla rädda på olika sätt (haha) saknar honom nu iallafall. Han va inte på bussen imorse så det går rätt segt. Han gör verkligen min dag, hela dagen. Även fast det hände massa grejer i helgen, så tycker jag om honom mer än någonsin.

RSS 2.0