Growing up beside you

Snart. Snart. Snart! jag har nog väntat i ett antal år på att det ska inträffa. Paolo Nutini släpper sitt andra album. Sunny Side up och jag älskar det! jag tjuvlyssnade på hans låtar på hans myspace, 3 juni here i come.

Idag då. Inga lektioner överhuvud taget men ändå drar jag mig in till borlänge. Dock skulle jag köpa färg till min älskade cykel, men det blev dock inte av utan istället köpte jag en kjol och ett par skor på kupolen! inte bra, men jag behöver ett par skor till avslutningen.
Nu ska hela kalaset sparas till PEACE&LOVE. Förutom cirkus 150 kr till Paolos Skiva och ett biobesök.
Och igår! jag köpte mina fina 501:or, ett skärp, en grön fluga och en randig lite sjömans-sjal. Nu ska jag bara leta på en snygg randig och som jag kallar det "töntig" skjorta. Yummy. Blir fint om jag lyckas hitta en vit, med blå / svarta ränder och mina shorts till. Också hatten förstås.


Nu äre fotbollsträning som ligger på listan, sen viktor! See ya!

nu så.

Nu ska jag bara sälja moppen, köpa en systemkamera, köpa ray ban clubmasters och fixa cykeln. Sen är jag klar.

tom och jerrykex under träd, det är våran melodi.

Hahaaaa! hej. jag är tillbaka. Jag har bestämt mig nu för att kanske rycka upp mig lite vad gäller bloggen. Det är alltid trevligt att gå tillbaka och se vad jag gjorde förra veckan.
Jag nu då, har precis tränat. Det var mycket påfrestande på grund av de varma vädret. ( vilket snack hööhö), innan dess var jag på pärlan och hittade lite smågrejer som jag ska köpa påå ... önsdag! Pärlan var dock något viktor aldrig tänker göra om..

NU, ska jag .. duscha?



NÄMEN. Godmorgon.

Trevligt att träffas igen hanna.
alltid ett nöje!
se det som en sak som alltid händer.
.. och är väldigt normal.
självklart.

Haha? va. Jag har gått och blivit skizofrein. Nej jag skoja. jag är i mitt sinnes fulla bruk, eller nästan. Jag är sinnesförvirrad och det finns en person att skylla. Varsegod, nobelpriset går till viktor. ( med gröna ögon).
Jag då. Som vanligt så väger jag mellan grafisk och foto. vad händer med mig? jo, jag går och blir peos gullegris och hatar varje minut. Haha trevligt.

Jag saknar härnösand och havet.
Jag saknar Göteborg och havet.
Jag saknar Linda och Härnösand.
Jag saknar Sophie och Göteborg.

RSS 2.0