come on get crazy with me

Det här går inte. Mitt Internet. är så segt att det inte går att lyssna på musik samtidigt som jag till exempel skriver detta inlägg. Jag dör också lite mer i vetskapen om att jag inte har någon systemkamera. Om detta någonsin kommer att gå i stapeln att jag faktiskt får en kamera av mina föräldrar. ja då vore det, eller ja, det kommer att inträffa på min födelsedag. Åt helvete med att jag ska vänta så länge. fan nu har jag dragit på mig ett godisförbud fram till dess också. VIKTOR DU GÖR MIG FET. Nej jag skoja, du gör mig lycklig.

Jag vill, hoppas och håller tummarna för att någon i framtiden kommer att sitta och tänka "fy, om bara jag också kudne ta så fina bilder". Som jag tänker nu om alla mina vänner som jag ser tar massa fina bilder och redigerar och har sig. Fy för dem. Jag HATAR ER ALLIHOP. Vad tänker jag med? jag kan inte bli fotograf. Jag har ingenting som ingen annan har! typ min alldeles så sent som idag nyfunna gamle vän, hon jävlar anamma.  hon kan fota och redigera. jag ville vrida av hennes huvud lite granna. bara så det knakar. ( hoppas hon inte kommer läsa detta, eller ja.. vad bryr jag mig!?)
Jag vet inte vad jag vill längre. Jag bara önskar att jag fick stanna kvar i min ungdom, leve på mina föräldrar och teckna för allt jag är värd. För det går bra.

Dalecarlia.

oj, tappade linsen.. vänta lite.

Sådär! Jag funderar varför jag skrev det där. Antagligen för att jag saknar förstånd att inte göra det eller så har jag för mycket energi och låter fingrarna trycka på vad de vill, efter att hjärnan sagt att "okej, gör det"

Jag sitter iallafall i en barack med två killar, fem datorer, 3 systemkameror och ett antal olika optik. Det regnar utanför, människorna har alla var sitt paraply medans andra har fotbollskorna på. Det innebär bara att jag sitter på Webbredaktionen på dalecarlia.






RSS 2.0